gönderen katana » 25 Eki 2016, 15:50
Bana göre hala devam ediyor oluşu

Sebebi ise tamamı ile kendi gizeminin arkasına saklanıp yıllardır kendi hakkında ve gizemi hakkında hiçbir bilgi vermeyip, aynı hikayenin ve karakterlerin devamından ibaret olması.

Hikayenin başlangıcını,karakter tanıtımlarını,amaçlarını,hikayenin kendi amacını görmüş ve bunlar hakkında bilgi ve açıklama bekliyor oluşumuza rağmen hikayenin kendi içinde okuyucuya(animeyi kesinlikle izlemiyorum uzun süredir.Cin ali izleyin çizimleri daha iyi

)neredeyse hiçbir bilgi vermiyor ve de açıklama ihtiyacı hissetmiyor oluşu.Şimdi asıl sıkıntılarına gelirsek:İstisnasız her arc'da mutlaka ama mutlaka aynı hikaye döngüsü var.O da şöyle:Tayfamız neşeli bir şekilde kendi yollarında one piece bulmak için ada ada gezerken,bir haksızlık ya da bir kötü adam görür ve amaçları one piece ve KORSAN olarak korsanlar kralı olmak iken bu haksızlığa dünyadaki tüm korsanların aksine bir dur deme ihtiyacı hissederler(Bakın hemde KORSAN olarak diyorum).Birbirlerine hayatlarını emanet etmelerine rağmen birbirleri hakkında hiç bir şey bilmiyorlar ve açıklama ihtiyacı da hissetmiyorlar.Gerek robin gerekse şimdilerde sanji'de olduğu gibi.Yani hiç kimse sormadı mı arkadaş senin ailen kim?Nereden geliyorsun?Ya da ne bileyim benim ailem şunlar dostlar ilerde başımız belaya girebilir diye.Neyse Robinin hikayesinin sanji versiyonu.Özellikle ilk başlarda beni rahatsız etmemesine rağmen iyice cılkı çıkan luffy.Heryere hiçkimsenin hayati tehlikesini düşünmeden atlaması,hiç bir şekilde insani davranışlar sergilememesi.örn:Ne kadınlara ne erkeklere ilgisi yok(Koskoca korsanlar kralı olacak adamsın be adam.)Gerçi bu seride sanji haricinde kimsenin kimseye ilgisi yok.

Daha çok diyeceğim var ama one piece'in kesinlikle çok abartıldığı kanısındayım.Hem animesini(özellikle animesini)hemde mangasını bırakmış ve asla başlamayı düşünmeyen biri olarak vaktinizi daha iyi serilere yöneltseniz daha çok şey kazanırsınız kanısındayım.Tabi tüm bunlar benim düşüncem

[piyuvplay]zj6zcF0c76U[/piyuvplay]
YAŞAM KİBAR ÖLÜMDÜR.İNANÇ YIKIMIN HASTALIKLI SONUCUDUR.
VE HEPSİNİN ORTASINDAKİ KAYNAK YALANDIR.
-

-
katana
- 28%
-
- Favori Animeler: ONE PİECE-BLEACH-NARUTO-DEATH NOTE-DEATMAN WONDERLAND-HİGH SCHOOL DXD
- Favori Mangalar: GAMARAN-BLEACH-HİSTORYS DİCİPLİNE KENİCHİ-KATEKYO HİTMAN REBORN