gönderen Shiroitora » 22 Eyl 2013, 16:31
Akif abi atladığın bir mesele var.
- Her ne kadar spoiler butonunda yazmak acayip gereksiz olsa da neyse Spoiler: Göster/Gizle
Şimdi şöyle abi, en başta Razor'dan çekinmedi bunlar. Razor bunları o adaya uygun olan ve sadece yöneticilerde bulunan kartlar ile postaladı. Yoksa bunlar Razor'un azına burnuna .. yaparlardı

Bazıları teke tekte Razor'a yenilir ama özellikle o kısa boylu psikopat gibi görünen ile samuray olan (isimlerini hatırlayamadım) Razor'a karşı tek başlarına savaşabilirlerdi. Ayrıca animede nasıldı bilmiyorum ama mangada biraz zorlanmıştı örümcekler karıncalar ile savaşırken. Ayrıca manganın ilerleyen bölümlerinde hayalet takımı ile alakalı olmayan ama örümceklerin ne kadar güçlü olduğunu gösteren güzel şeyler göreceksin. Hani abartı olmaz 20 tane Razor gelsin diyebilecek arkadaşlar var.

Spoiler olacağı için ucundan bile olsa bilgi paylaşmak istemem. Ama eski bölümlerde dikkat ettiğim kadarı ile Razor Gin'in sonradan tayfasına eklediği adamlardan birisi, ayrıca Gin kadar güçlü değil. Bu da onu HxH savaşçıları arasında en iyiler liginde seviye 2-3 falan yapar

Ama yine de bu durum, adamın hayvan kadar güçlü olduğu gerçeğini değiştirmez. Ha son bir şey daha, bunların hepsi Razor'un animede izlediğim performansı üzerine aklımda yaptığım mukayeseler sonucu ortaya çıkardığım sonuçlar. Açıkçası Razor, Gon'a karşı gerçek gücünü gösterdi ama; onun bilmiş olduğu becerilerin ve savaş tekniklerinin bu kadar ile sınırlı olduğunu düşünmüyorum. Hani tam olarak gücünü gösterse en iyiler arasında ortalama bir yere girecek kadar dehşet güçlü bir adam olduğuna iddaaya girerim. Bu da Kimera Karıncalarının çoğunu tek başına yere sermesine yeter.
-

-
Shiroitora
- -
-
-