gönderen CloudT » 11 Kas 2015, 23:38

MangaTR Mutfak adı altında yayınlanan son güncel istek; (Yardımcı olabilecekleri bekliyoruz.)
*
Düzenleme Duyurusu:haha selam millet yeni okuduğum şu mangaya el atasım var. (oneshot)
http://bato.to/comic/_/comics/the-last-supper-r8713raw bulamadım burdan şeyapılcak sanırım.
ben var çevirmek.siz var edit.
edit/düzenleme işini bilen ve daha önce yapmış, bi mail atıp bi hafta dönmemezlik etmeyen eli yüzü düzgün editçilerle görüşelim.
İletişim için; forumdan ulaşabilirsiniz. E-mail adresini paylaşmak istemedik, daha doğrusu istemedim diyelim.
*
*
Not: Mutfak ta yayınlanan güncel istekleri burada da yayınlayacağız. Malum, çevirmen ve düzenleme konusunda bazen arkadaşlarımıza yardım gerekiyor ve -ki Mutfağın kurulma amaçlarından biri de bu olunca, olabilecek her yerde yayınlama ihtiyacı doğuyor. Dolayısıyla, isteklere cevap verebilecek herhangi biri olursa, Mutfağın amaçlarından biri pek âlâ gerçekleşmiş olacak ve ne mutlu bu duruma...
*
Not2: Mutfak ta yayınlanan istekler, çeşitli çeviri toplulukları yada bireysel çevirmen / düzenleyici kişiler tarafından olmaktadır. MangaTR ile alakası sadece bunula sınırlıdır.
Not3: Eğer manga konusunda herhangi bir yardım gerekiyorsa bildirmeniz kâfi. Bunu, aynı bu şekilde olabildiğince bir çok ortamda yayınlamaya çalışacağız. Bir tür ağ ortamı kurup, bir çok kişiyle iletişime geçerek, istenilen durumu elde etmeye çalışacağız.
Çevirmen Duyurusu:4 bölümden oluşan, 2 bölüm olarak yayınlanmış lâkin son iki bölümü yayınlanmayan seri için çevirmen aranmaktadır. Eğer, çevirmen konusunda yardım sağlanırsa, düzenleme kısmı da halledilecektir.
Serinin Adı: Taiyou no Uta ( Güneşe Ağıt )
Türler: Dram, Romantizm, Yaşamdan Kesitler, Josei (Yetişkin kadınlara yönelik)
Yayın: Ortak Proje
Ayrıntılı Bilgi İçin;
MyAnimeList
尾崎豊 - 僕が僕であるために[piyuvplay]WUL2tXHDxM0[/piyuvplay]
-

-
CloudT
- 86%
-
- Favori Animeler: Shoujo Kakumei Utena, Sayonara Zetsubou Sensei, Gintama, Nichijou.
- Favori Mangalar: Yotsubato!