- Kins
- Favori Animeler: One Piece, TTGL, Reborn
- Favori Mangalar: Let's Lagoon,The Breaker,Defense Devil vs.
-

Daaaa bu

Squaw yazdı:Rurouni Kenshin:
Aslında bir replik değil ama Watsuki Sensei'nin yapımda yer alan dişi bir karakteri açıklarkenki sözüydü.Çok bilinen bir sözdür ama Sensei o karakteri yaratırken nasıl bir esinlenme yaşadığından bahsetmiş.Öyle ki mangaların çoğunda ''Free'' olarak geçen bu sohbet kısmını çok seviyorum. Üstad'lar akıllarına gelen birçok şeyi okuyucusuyla paylaşıyor.
Özet olarak da Watsuki Sensei o karaktere ait ayırdığı bu sohbet kısmında şunları dile getirmişti; Shishio karakterinin yanında yaratacağı dişinin nasıl bir tasarımda olacağını düşünürken fark ettiği bir cümleyi baz almış.''Shishio kötüyse eğer onun kadını da buna eş değer bir tasarıma sahip olmalı'' diyordu ve onu yaratırken de aklında tuttuğu şey şuymuş;''Seksi kadınlar,kötü erkeklerin yanında olur'' (Bir nevi ''seksi kadınlar kötü erkekleri seçer/sever'' oluyor.)
Hanasakeru Seishounen
-Yüzünü hatırlayacağım,o şeytani yüzünü unutmayacağım.
Li Ren: Ben şeytan değilim. Sadece kulağına fısıldadım.Kalbinin içindeki 'aç gözlülük' adındaki şeytanla kouştum.
-Aptal. Bir şeytanın yaptığı da budur
Bir tane de Let Dai isimli Manhwa'dan (Kore mangası) bir cümle eklemek istiyorum.Hatta girişe göz attğımda beni mangaya saplayan cümleydi diyebilirim.
-Tüm bu yaftalar şiddetten başka bir şey değildi.Günahkar kanatlar yeryüzüne inmiş melek Lucfier'den alınmıştı.
Kapanışı da One Piece ile yapalım.
Ussop'un tanıtıldığı kısımdı.Kasabayı korsanlar basmak üzereydi ve dörtlümüz korsanlarla yapacakları mücadele için konuşuyorlardı, sonra Ussop döndü üçlüye sordu;
-Sizler napabilirsiniz ki?
Zoro:
-Keserim.
Luffy:
-Uzarım.
Nami:
-Çalarım.
Üçlümüzün,dönüp de Ussop'a napabileceğini soruşuyla cevap geldi;
-Saklanırım.